Je voorbereiden op of deelnemen aan het rijexamen

Examen

2 uur les 96 € / 2 uur les en examenbegeleiding 192 €

Voorbereiding op het examen hangt natuurlijk sterk af van hoe ver je bent gevorderd met het oefenen.

Evaluatie: Misschien ben je al een tijdje aan het oefenen en wil je weten waar je staat. Hiervoor kan je een evaluatieles doen. Bij een evaluatieles worden een hele reeks zaken bekeken die van belang zijn voor het examen. Op het einde kan ik dan een advies geven over de goede zaken en die waar nog werk aan is. Merk op dat ik advies kan geven over de zaken waar nog oefening nodig is maar op 2 uur is er geen tijd om nieuwe zaken aan te leren. Een evaluatieles duurt 2 uur en kost 96 €.

Repetitie: Hierbij simuleren we een examen en overlopen we alle zaken die op het examen ook voorkomen. Ook hier wordt een evaluatie gedaan met een advies op het einde maar er wordt meer gekeken naar het verloop van het examen en wat er op dat moment van de kandidaat wel en niet wordt verwacht. Deze les is ideaal om te doen de week voor dat je examen met je eigen begeleider gaat doen. Een repetitie duurt 2 uur en kost 96 €.

Examenbegeleiding: Je kan ook met mij het examen zelf doen. Dit doe ik echter alleen met mensen waarvan ik weet dat ze ook klaar zijn om examen te doen. Een begeleiding gaat altijd gepaard met een les de week ervoor. Mocht je rijden echt niet toereikend zijn kan de examenafspraak nog worden uitgesteld. Een les vooraf in combinatie met een examenbegeleiding duurt minimaal 4 uur voor 192 €.

Ik doe examens in het examencentrum van Gent en wil je dit met mij doen maken we gezamenlijk een afspraak daarvoor. Hou er rekening mee dat je tegenwoordig soms 2 maand vooraf al een afspraak moet maken.


Opgelet: Wie 2 maal examen heeft gedaan en niet is geslaagd moet verplicht 6 uur les volgen bij een erkende rijschool.
Deze 6 uur kan je dus niet bij mij doen gezien ik op zelfstandige basis werk en geen erkenning als rijschool heb.